Sådan hjælper jeg dig

Hudlidelser er et meget almindeligt problem hos hunde og katte og det er meget frustrerende både for ejer og dyret. Og dyrt i dyrlægeregninger.

For desværre er det ofte et problem som vender tilbage.

Hvis din hund eller kat har et problem med hud, øre, pote eller kløe mere end 3 gange per år, anbefaler jeg, at du får hjælp til at finde ud af den egentlige underliggende årsag til problemet. 

Det er det, jeg kan hjælpe dig og dit dyr med.

Jeg er ekspert i hudsygdomme hos dyr. Derfor går jeg systematisk til værks for at finde ind til problemets kerne og den behandling, som bedst hjælper dit dyr.

Sådan foregår det

Her hos mig starter vi med, at du udfylder et spørgeskema, inden I kommer til klinikken. På den måde bliver du holdt i hånden i processen med skabe et overblik over problemet, allerede inden vi mødes.

Derefter får du en tid, hvor vi afsætter en god time til at undersøge og tale om dit dyr. Ofte skal vi tage forskellige prøver, som skal analyseres for at kredse problemet ind.

På basis af det, får du lagt en konkret plan og får en grundig vejledning med hjem, så du kan fortsætte behandlingen selv og i samarbejde med din almindelige dyrlæge.

De fleste problemer kræver flere besøg, da hudsygdomme kan være et kronisk og livslangt problem. Hos mig får du et overblik over hvornår og hvor ofte - og ikke mindst hvad det vil koste.

Overordnet lærer jeg dig at håndtere problemet og lindre symptomerne så meget som muligt.

Kerstin Halberg Ekspert i hudlidelser hos dyr

Det siger de om Huddyrlægen

"Vi kommer fordi vi blev anbefalet til vores gamle border collie på nu tolv år som havde hudproblemer og forhøjet levertal. Meget god og personlig betjening i hyggelige omgivelser og ikke en pengemaskine. Jesse har det rigtig fint og glæder sig hver gang til at komme så vi kan varmt anbefale Huddyrlægen" Ulla - Hundeejer

Skal jeg hjælpe dig?

Hvis du har et dyr med allergi eller anden hudlidelse, eller hvis du er dyrlæge, som vil henvise en patient, er du velkommen til at kontakte mig.